Case: Høgskulen i Volda

Midt mellom fjord og fjell finner du studiebygda Volda. Med sine 4000 studenter og 350 ansatte er Høgskulen i Volda den største utdanningsinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studenter, og høyskolen tilbyr noen av landets ledende medieutdanninger og tradisjonsrike lærerutdanninger.

Høgskulen i Volda bruker Office 365 som gir høy oppetid av filer, men gir lite sikring av filer og data som utgjør en risiko.

Leveranse

NetApp SaaS Backup for O365 – En abonnementsløsning fra TheBplan som sikrer data fra O365 på tvers av Exchange, Sharepoint, OneDrive og Teams med granulært restore, sletting og automatisering for å skape forenkling og oversikt via 1 dashboard.

“Etter gjennomgang og test av ulike løsninger, valgte vi SaaS backup løsning for Office 365 fra TheBplan. Løsningen gir oss en enkel grensesnitt for backup og restore, akkurat som ønsket, uten å installere noe programvare eller eie noe infrastruktur. Vi er godt fornøyd med løsningen” – sier Johann Arnt Folkestad, i Høgskulen i Volda.

Resultat

Primært en forenkling og effektivisering av backup og restore men bidrar til forenkling med støtte for rollebasert styring og GDPR tilrettelegging med full logg.

“Våre kunder stoler på oss med definering av sin skystrategi samt hvordan de skal håndtere den. Data er forretningskritisk, NetApp SaaS Backup for Office 365 er et viktig supplement til SaaS og Cloud strategien en bedrift har” –  sier Sunil Malhotra i TheBplan.

Logo of volda