Ved første øyekast, så kan det se ut som de er godt beskyttet, med ting som “Recycle bins, Litigation hold og Archives”, men kan du faktisk hente tilbake/restore det objektet du ønsker? Faktum er at du deler ansvaret for å beskytte dataene med Microsoft og må ta dine forholdsregler for at dataenes sikkerhet og integritet ivaretas. Microsoft sikrer at de har flere kopier i tilfelle de får infrastruktur problemer, men de sikrer ikke at dataene er fri for Malware, Ransomware eller at alle enkelt objekter er tilgjengelige.
Hva hvis dataene i O365 blir infisert ved synkronisering, eller at noen tilsiktet eller utilsiktet sletter aktive data og tømmer søppelbøtten(e)?
I de tilfeller der det finnes en “backup kopi” i O365, kan en da restore kun det objektet en trenger, eller må en restore hele greia (som en SharePoint eller OneDrive Site) – og hva er responstiden på en restore?

NetApp Cloud Control for Office 365 gir deg tilbake kontroll over dine data; du kan ta periodiske backups, lagre backupene så lenge du ønsker og enkelt restore de enkeltobjektene du trenger.

TheBplan jobber målrettet med å sikre data i form av disaster recovery og backupløsninger på en bedre måte enn før, med fokus på fremtidens utfordringer og kan hjelpe med implementering og rådgivning rundt NetApp Cloud Control for Office 365

Om Netapp

Over hele verden , stoler ledende organisasjoner på NetApp sin programvare, systemer og tjenester for å håndtere og lagre sine data. Gjennom Netapp hjelper TheBplan bedrifter og tjenesteleverandører med å distribuere og utvikle sine IT-miljøer.

Kontaktperson TheBplan:

Sunil Malhotra
Salgssjef
T: +47 480 69 002
E: sunil@thebplan.no