Nytt tilskudd i Transtema-TheBplan teamet

TheBplan utvider og har gleden å ønske Carl W. Cheesman velkommen som Cloud Sales Specialist. Han har mange år bak seg med rådgivning og salg av tekniske løsninger hvor han har jobbet i både tekniske og markedsrettete miljøer. Han kommer sist fra Merkevarebyrået Heads&Tales hvor han var digital ansvarlig og senior rådgiver. Dette gjør at han tilbyr et spennende og fornyende syn på våre løsninger med en markedsmessig tilpasning.

«Det er en viktig og spennende tid IT industrien er i, med tanke på sikkerhet og personvern. Det å ha muligheten til å være med på denne reisen ved å levere markedets beste løsninger for å forenkle og sikre data ser jeg frem til.» sier Carl W.

«Jeg har hatt gleden av å jobbe med Carl i flere år (fra kundesiden) og jeg er trygg på at han kommer til å være et positivt nytt skudd på TheBplan-stammen. Han kommer til å være en betydelig bidragsyter både salgs, markeds- og miljømessig» sier Tom Stensholt, Daglig Leder i TheBplan.

TheBplan er et av Norges ledende miljøer innen sikring av data, lagring, backup og recovery. TheBplan leverer løsninger fra NetApp, IBM og Actifio m.flere.

Bilde av Carl W. Cheesman

Foto: Ragnar Singsaas. Bilde av Carl W. Cheesman – Cloud Sales Specialist i TheBplan AS