Personvernerklæring

Sist oppdatert: 04.03.2018

TheBplan er opptatt av å verne personopplysninger, og vi legger derfor stor vekt på å beskytte ditt personvern.

Disse retningslinjene for personvern forklarer og klargjør hvordan vi, som behandlingsansvarlig, behandler besøkendes og kunders personopplysninger i henhold til personvernforordningen, (på engelsk forkortet GDPR). Disse retningslinjene vil gjelde i situasjoner der TheBplan(heretter «TheBplan », «vi», «oss» og «vår») behandler personopplysninger som er hentet inn fra nettstedet. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i at dine personopplysninger behandles i henhold til disse retningslinjene.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er enhver informasjon relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person; en identifiserbar, fysisk person er en person som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved referanse til en identifikator slik som navn, personnummer, stedsinformasjon, en elektronisk identifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til den fysiske personen.

Kategorier av personopplysninger som vi henter inn

De personopplysningene du oppgir er opplysninger som du aktivt gir oss ved å fylle ut forskjellige typer skjemaer. Ved bestilling av produkter og tjenester fra TheBplan, påmelding til våre arrangementer, søk etter ledige stillinger eller andre markedsrelaterte aktiviteter hvor vi kan vi be deg om å fylle ut skjemaer med personopplysninger.

Vi innhenter opplysninger om hvordan besøkende bruker nettstedet og brukernes opplevelse av informasjonen, via IP-adressen din, informasjon om nettleserinnstillingene dine og hvordan operativsystemet ditt bruker sidene. Denne informasjonen behandles på rettslig grunnlag, med en legitim interesse og brukes til å utvikle nettstedets funksjoner og innhold.

Endringer i disse retningslinjene for personvern

TheBplan forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre disse retningslinjene til enhver tid. Vi oppfordrer deg til å besøke nettstedet regelmessig for å oppdatere til nyeste versjon.

Kontakt

Dersom du har spørsmål angående disse retningslinjene for personvern eller vår behandling av personopplysninger, eller ønsker å kontakte oss angående dine personopplysninger, ber vi deg ta kontakt på tom(a)thebplan.no

Informasjonen vi innhenter fra deg kan brukes til følgende formål:

Forbedre og optimalisere nettstedet vårt

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettstedets tilbud basert på din informasjon og dine synspunkter.

Forbedre kundeservicen vår

Informasjonen du oppgir hjelper oss med å gi deg en mer effektiv kundeservice og kundestøtte.

Forbedre kommunikasjonen

E-postadressen du oppgir, kan brukes til å sende deg informasjon og oppdateringer om bestillingen din, firmanyheter, oppdateringer, informasjon om andre lignende produkter og tjenester, arrangementer i thebplan, nyhetsbrev osv. Merk: Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å følge instruksjonene nederst i hver e-postmelding. Dersom du har aktivert informasjonskapsler i nettleseren din, kan informasjon om informasjonskapslene kombineres med opplysninger du har oppgitt på nettsiden vår, for å forbedre kundekommunikasjonen.

Vi kan videreformidle personopplysningene dine internt i konsernet vårt (dvs.endelig holdingselskap og alle dets datterselskaper), så langt det er nødvendig for de formålene som er angitt i disse retningslinjene. Vi verken selger, trader eller på annen måte overfører personopplysningene dine til tredjeparter uten samtykke fra deg. Unntak er tredjeparter som vi stoler på og som hjelper oss med å drive nettstedet, virksomheten vår, levere varene du bestiller eller yte service, hvis disse partene samtykker i å holde informasjonen konfidensiell og ikke bruke den til andre formål enn avtalt.

Vi kan også videreformidle personopplysningene dine der vi anser at dette er nødvendig for å overholde lovbestemte krav, følge nettstedets retningslinjer eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Ikke-personlig identifiserbar informasjon hentet inn fra nettstedet om besøkende kan imidlertid gis til tredjeparter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

Dersom personopplysningene dine vil bli videreformidlet til noen andre mottakere enn angitt i disse retningslinjene for personvern, vil vi gi deg informasjon om videreformidlingen på tidspunktet for innhentingen av personopplysningene og sørge for å få ditt samtykke.

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) på våre nettsider thebplan.no.
Les mer her om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Vi oppbevarer personopplysningene dine kun så lenge dette er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser, samt i henhold til lovbestemt oppbevaringstid. Når vi lagrer personopplysningene dine for andre formål enn i tilknytning til våre kontraktsmessige forpliktelser, som at du gir ditt samtykke når du registrerer deg for arrangementene våre eller for å motta nyhetsbrev via e-post, lagrer vi opplysningene bare så lenge dette er nødvendig for formålet og/eller pålagt ved lov.

Når det ikke lenger foreligger et formål eller en juridisk forpliktelse til å oppbevare personopplysningene, slettes eller anonymiseres disse.

Oppbevaringstiden for personopplysningen bestemmes i samsvar med formålet og de juridiske forpliktelsene for hver behandling av opplysningene. Du mottar informasjon om dette når opplysningene samles inn, for eksempel når du registrerer deg for arrangementene våre.

Personopplysninger som bare samles inn for et bestemt formål, holdes på et minimumsnivå for det som er nødvendig for å oppfylle formålet. Dette er også kjent som dataminimering.

Du har rett til å be om en rapport på hvilke personopplysninger vi har om deg, ved å be om et såkalt registerekstrakt. Dette kan gjøres gratis én gang i året. Du har også rett til å be om at feil informasjon om deg rettes, og du har i tillegg mulighet til å be om fjerning av dine personopplysninger. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt til behandling av personopplysninger og til å forby bruk av personopplysningene dine til direkte markedsføring.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Du har rett til å sende inn eventuelle klager vedrørende behandlingen av personopplysningene dine til den nasjonale tilsynsmyndigheten