TheBplan deltar på digitaliseringskonferanse 4-5 Juni. Kommer du?

UNIT arrangerer Digitaliseringskonferansen i Trondheim for UNIT medlemmer i Juni og vi vil være tilstede som utstiller. Konferansen skal bidra til å sette digitalisering på dagsorden. Digitaliseringskonferansen skal være en arena for å diskutere og konkretisere hvordan strategi og handlingsplan for digitalisering av forskning og høyere utdanning kan settes ut i livet.

Digitalisering handler om å bruke teknologi til å fornye, forenkle og forbedre. Det handler om å tilby nye og bedre tjenester som er enkle å bruke, effektive og pålitelige. Det er i tråd med hva vi i TheBplan fokuserer på – Å redusere kost og kompleksitet for våre kunder.

Når det gjelder Software Defined Data Center, HCI, datalagring, backup eller Disaster Recovery, vil vi ta en prat med deg, om du er med i Uninett avtalen eller ikke. Er du tilstede, kom innom eller ta kontakt for å booke en tid for en prat om ditt miljø.

TheBplan har en rammeavtale med Uninett (UNIT) hvor vi er valgt som leverandør for server/ lagring. Vi er inne i vårt 6 år og er i vår andre periode. Vi er stolte av dette samarbeidet siden det gir oss muligheten å jobbe med spennende og utfordrende miljøer hvor vi kan både utfordre oss selv og kunden.

digitaliseringskonferansen-UNIT
UNIT logo