ThatsIT ble etablert våren 2009, og har med bred erfaring i det norske lagringsmarkedet fått et godt fotfeste og er med på å levere de beste løsningene til de beste betingelsene.

Vi har nå oppnådd en posisjon som en av markedets absolutt ledende aktører, og med en stadig utvikling av egne produkter og kunnskap er vi i dag selskapet å lene seg til for å sikre dine data mot uhell av alle slag. Tiden var moden for å modernisere vår profil for å forsterke vår posisjon og tydeliggjøre vår rolle i markedet. Vi søkte mot en ærlig og tydelig profil som også ivaretar det menneskelige aspektet med all vår knowhow innenfor faget. Navnet som skal gi udiskutable assosiasjoner til det faktum at det i vår bransje kan og vil gå galt innimellom.

Ganske enkelt: Because shit happens!

Det var viktig for oss at vår nye profil skal oppfattes som et selskap drevet av dyktige mennesker som løser reelle utfordringer for våre kunder. Vi er de samme som før. Vi har samme organisasjonsnummer, de samme medarbeidere og eiere, men du vil heretter møte oss som TheBplan AS.

Ta gjerne kontakt om det skulle være noe, og velkommen igjen til vårt nye oss!