Introduksjon

Intility leverer InCloud, en skybasert IT-plattform for selskaper som ønsker å benytte IT til å bli bedre. Ved å koble seg til InCloud får selskaper ubegrenset tilgang til datakraft, lagring, nettverk og applikasjoner.

Over 500 selskaper og snart 20 000 brukere benytter InCloud som sin primære IT-plattform.

Bakgrunn

TheBplan har inngått avtale med Intility om implementering av CDS (Copy Data Storage) på Intility sin InCloud plattform. Avtalen har en ramme på 36 måneder med mulighet for utvidelse og en kontraktsverdi på ca. 10 millioner NOK.

TheBplan og InCloud plattform

I en analyse fra IDC er det estimert at nærmere 65 prosent av all kapasitet på DSS (disk lagrings systemer) består av kopierte data og at 85 prosent av alle hardware innkjøp er for håndtering av kopierte data. Samme rapport spår at selskaper som Actifio vil prege utviklingen innenfor neste generasjon lagringsløsninger.

”Vi ser i dag at for mye data blir lagret samtidig som det finnes ulike løsninger innenfor områder som backup, snapshot, disaster recovery, business continuity og test & utvikling. Dette betyr at data ofte blir spredt rundt i organisasjonen uten en helhetlig strategi samtidig med at det drar tunge investeringer. Actifio CDS er den første plattformen der alle funksjonene blir konsolidert i en plattform og som bidrar til at håndteringen av kopierte data blir mer effektiv og mindre kostnadskrevende”, sier salgssjef Trond A. Lunde i TheBplan.

TheBplan er nordisk leverandør for Actifio. Både Gartner Group og IDC har vurdert Actifio som et av de mest spennende selskapene innenfor datalagringsbransjen. Selskapet med 200 ansatte ble i 2015 vår verdsatt til over 3 milliarder kroner.

InCloud er utviklet for selskaper som ønsker å bruke IT til å bli bedre. Tilgang på sikre og skalerbare løsninger for lagring, backup og data management blir viktigere etter hvert som selskapene digitaliserer sine virksomheter, sier Andreas Hisdal, CEO i Intility.

Kontakperson TheBplan:
Trond A. Lunde
Partner
T: +47 481 59 335
E: trond@thebplan.no

Kontakperson Intility:
Andreas Hisdal
CEO

T: +47 907 28 112
E: Andreas.hisdal@intility.no