TheBplan har inngått avtale om levering av Backup-as-a-Service og Disaster Recovery-as-a-Service til LO Media.

LO Media har ikke lenger behov for et Datarom-2 for Backup og Replikering og ved en total katastrofe vil vi også kunne starte våre operasjoner direkte fra Cloud, sier IKT Ansvarlig Per Christian Skoglund i LO Media. Alle data skal ligge innenfor Norge eller EU. Dette gir oss økt sikkerhet.

LO Media er arbeiderbevegelsens mediehus, eid av LO og alle LOs forbund. LO Media er den største fagbladprodusenten i Fagpressen, med et månedlig opplag på over 500.000. FriFagbevelse.no er i kraftig vekst, og er det ledende nettstedet for nyheter om arbeidsliv.

TheBplan er IBM “Gold Partner» og benytter verdens mest moderne datasenter fasiliteter i IBM Cloud. “Dataene lagres i en Object Storage løsning spredt over 3 geografiske lokasjoner. Dette gir våre kunder tilnærmet 100% oppetid” sier Sunil Malhotra i TheBplan.

TheBplan opplever en økende interesse for sine løsninger. Bedriften har levert mange skreddersydde løsninger til flere betydelige aktører innenfor ulike bransjer, både i privat- og offentlig sektor.