Bakgrunn

På Actifio Live Community Forum i London deltok mer enn 100 kunder av Actifio og partnere fra Storbritannia, Norden, Tyskland, Sveits og Østerrike. I løpet av det siste året har norske selskaper som Basefarm, Intility, Daldata m.m. valgt lagringsplattform fra Actifio fra TheBplan.

TheBplan vant internasjonal pris!

TheBplan vant den prestisjetunge prisen MSP award.

”Det er en stor anerkjennelse å vinne årets Actifio MSP Award. TheBplan har investert betydelige ressurser på å videreutvikle kompetanse innenfor Copy Data Management på Actifio plattformen. Det siste året har en rekke norske selskaper valgt Actifio som teknologi og som markedsleder i Europa på denne plattformen har vi store forventinger til denne revolusjonerende måten å tilby konsolidering av lagring, backup, disaster recovery og business continuity på”, sier salgssjef Trond A.Lunde i TheBplan.

Actifio

Actifio ble i 2014 kåret til ”storage product of the year” og er av både Gartner Group og IDC vurdert som et av de mest spennene selskapene innenfor datalagringsbransjen. Selskapet har partnere i over 30 land og er verdsatt til mer enn 1 milliard USD.

Kontakperson TheBplan:
Trond A. Lunde
Partner
T: +47 481 59 335
E: trond@thebplan.no