Office 365 backup

NetApp Cloud Control for Office 365 gir deg tilbake kontroll over dine data.

Backup er det viktigste du har, ikke mist alt du har jobbet for. Hør dine muligheter i dag!

Datasystemer utvikles og endres kontinuerlig. For å sikre deg mot å miste data, er det viktig at backupløsningen din kontrolleres og justeres i takt med utviklingen.

TheBplan jobber målrettet med å sikre data i form av disaster recovery og backupløsninger på en bedre måte enn før, med fokus på fremtidens utfordringer og kan hjelpe med implementering og rådgivning rundt NetApp Cloud Control for Office 365

Deretter utarbeides en rapport med vurdering av dagens backup server og tilhørende lagring, både ut fra dagens situasjon og forventet utvikling. Datagrunnlagene analyseres for mulige forbedringer, både på ytelse, kapasitetsutnyttelse og sikkerhet, samt hvilke økonomiske konsekvenser ulike alternative muligheter gir.

Ved første øyekast, så kan det se ut som de er godt beskyttet, med ting som «Recycle bins, Litigation hold og Archives», men kan du faktisk hente tilbake/restore det objektet du ønsker? Faktum er at du deler ansvaret for å beskytte dataene med Microsoft og må ta dine forholdsregler for at dataenes sikkerhet og integritet ivaretas. Microsoft sikrer at de har flere kopier i tilfelle de får infrastruktur problemer, men de sikrer ikke at dataene er fri for Malware, Ransomware eller at alle enkelt objekter er tilgjengelige.

Hva hvis dataene i O365 blir infisert ved synkronisering, eller at noen tilsiktet eller utilsiktet sletter aktive data og tømmer søppelbøtten(e)?
I de tilfeller der det finnes en «backup kopi» i O365, kan en da restore kun det objektet en trenger, eller må en restore hele greia (som en SharePoint eller OneDrive Site) – og hva er responstiden på en restore?

NetApp Cloud Control for Office 365 gir deg tilbake kontroll over dine data; du kan ta periodiske backups, lagre backupene så lenge du ønsker og enkelt restore de enkeltobjektene du trenger.

Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat.
Vi hjelper deg i gang så du kan sikre dine data!

La oss ta en prat i dag!